Микола МИХАЙЛЕНКО: «Швидкий гол трохи підкосив хлопців морально»

Хавбек «Динамо» – про матч проти «Карпат»

Півзахисник «Динамо» Микола Михайленко поділився очікуваннями від матчу третього туру УПЛ проти «Карпат» (перемога 3:1), який став для нього дебютним за першу команду киян:

- Гра була важчою, ніж очікувалося, тому що ми пропустили швидкий гол, і це трохи морально підкосило хлопців на початку матчу. Але загалом ми потім дуже добре грали і, вважаю, результат більш ніж справедливий.

- Чи довелося щось змінювати в грі, враховуючи швидко пропущений м'яч?
- Ні, ми завжди граємо у свій футбол і тільки на перемогу, тож просто робили те, що мали робити, і здобули 3 очки.

- Яку установку вам давав тренер, коли ви виходили на заміну?
- Нічого особливого, потрібно було дотримуватися структури та мати комунікацію з усіма, адже останні хвилини були дуже важливими. Треба було зіграти без помилок, чітко та надійно.

- Тренерський штаб уже починає давати вам ігровий час, чи розраховуєте грати більше в майбутньому?
- Я завжди роблю все від себе залежне на тренуваннях і в матчах, скільки б часу мені не давали. Кількість ігрових хвилин залежатиме і від мене, і від інших чинників. Подивимося, як буде.

- «Динамо» на початку сезону в чемпіонаті України проводить кілька виїзних матчів поспіль, наскільки це важко?
- Звичайно, це дуже важко, адже всі хлопці перебувають далеко від своїх родин. Постійно з автобуса в літак і навпаки... ці дороги дуже важкі, вони впливають на нас фізично, але кожен із нас професіонал, кожен відновлюється належним чином і відповідально до цього ставиться. Інакше ніяк. Тільки так ми можемо досягати результату.

- Найближчої середи гра з «РБ Зальцбург», що думаєте про цю команду? Які ваші очікування від протистояння?
- Ми ще їх не розбирали, але всі знають, що це дуже хороша, сильна команда, яка регулярно грає в групових етапах Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Тому, думаю, буде два цікавих поєдинки. Сподіваюся, ми добре підготуємося, і в нас усе вийде.

Олег Дідух Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 серпня 2024, 11:31 12

Арда Кардешлер обслуговував товариський матч між росією та Сербією