«Якщо бути чесним...» Ексчемпіон назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі

Тоні Беллью вірить в ще більш переконливу перемогу Олександра

Колишній чемпіон світу Тоні Беллью зробив прогноз на суперреванш між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі:

«Звичайно, Тайсон може перемогти, він може завдати шаленого удару. Що завгодно може статися. Але якщо бути абсолютно чесним, чи думаю я, що він переможе? Ні. Я думаю, він знову програє. І цього разу, я думаю, він програє дуже, дуже явно.

Ви повинні розуміти, що він тиснув весь бій. Він бив його і знущався над ним. Уявіть собі, що він робить, коли він б'ється в повну силу і б'ється на максимумі своїх можливостей. Будь-хто, хто вивчає його і знає Усика так, як знаю його я, а я вивчав його, зрозуміє, що його треба наблизити до себе. І це спосіб перемогти його.

Але ви повинні протистояти йому, фінтити, і ви повинні бути в змозі влучно битися з ним. Існує спосіб перемогти його. Але ці великі хлопці просто не можуть цього зробити, тому що у них немає двигуна, щоб триматися з ним».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій реванш відбудеться 21 грудня.

Дмитро Вербинський Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 серпня 2024, 12:57 0

Бій за другорядний пояс WBC пройшов у канадському Квебеку