Мальорка – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 18 серпня о 22:30 за Києвом

18 серпня на «Візит Мальорка» пройде матч 34-го туру Прімери, в якому «Мальорка» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Мальорка

Команда попередні роки грала під керівництвом Хав'єра Агірре. Мексиканець, прийнявши ліфт, який стоїть на виліт у Ла Лізі, потім зумів перетворити його на борця за єврокубки. У позаминулій темпораді бермельонес відстали Осасуни на 3 очки, яка вийшла у Лігу конференцій. А в наступному розіграші острів'яни більше зосередили увагу на кубку, дійшовши до фіналу і лише по пенальті поступилися Атлетіку. Але це вже минула епоха - влітку тут змінився тренер. З Осасуни перебрався Ягоба Аррасате - у Памплоні він працював із 2018-го року. Хоча спочатку оголошували, що тренуватиме Вісенте Морено, але раптом передумали. Натомість змогли підписати пару тямущих гравців - Мореля з Мохікою, що покликані в обороні замінити Гонсалеса. Але хто стоятиме у воротах замість Райковича, який виїхав на Близький Схід?

Реал (Мадрид)

Клуб після досить явного спаду позаминулого сезону зберіг на тренерській посаді Карло Анчелотті. І італієць з головою виправдав довіру Флорентіно Переса, зумівши виграти і Прімеру (а ще раніше - Суперкубок Іспанії), та Лігу чемпіонів. А влітку склад галактикос поповнили Мбаппе з Ендріком. Щоправда, все одно склад залишається не позбавленим проблем. Завершення кар'єри Крооса не стало поштовхом до підписання нового хавбека. І навіть при відновленні Алаби і відході Начо не вийшло до початку темпоради когось в оборону підписати. Навпаки, потенційного гравця обойми, Рафу Маріна, що виразно проявив себе в Алавесі, продали в Наполі. Втім, Карлетто звик створювати чемпіонські колективи з того, що є.

Статистика особистих зустрічей

Королівський клуб виграв 6 із 7 крайніх очних поєдинків. І лише у лютому минулого року бермельонес удома перемогли 1:0 - перша їхня перемога над столичним грандом з 2009-го року.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на проблеми для вершкових. Ставимо на те, що амбітні гості зможуть виграти за фори -1 гол (коефіцієнт - 1,92).

Прогноз Sport.ua
Мальорка
18 серпня 2024 -
22:30
Реал Мадрид
Фора Реала (-1) 1.92 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 19:56 148

Вольова перемога команди Шовковського поміж раундами кваліфікації Ліги чемпіонів