Челсі – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 18 серпня о 18:30 за Києвом

18 серпня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Челсі

Команда провалила позаминулий сезон геть-чисто. Та й 2023/2024 вийшов таким, що розчаровує: так, піднялися в АПЛ, але тільки на 7-ме місце, а у фіналі Кубка Ліги прикро, але програли Ліверпулю. У результаті в Лондоні знову вирішили змінити менеджера: звільнивши Почеттіно після року роботи, зробили ставку на Мареску - мабуть, босів синіх вразило те, що Енцо повернув Лестер до Прем'єр-Ліги. При цьому склад знову досить активно змінювали: попрощалися з Тіаго Сілвою, остаточно продали Зієша та Матсена, а також некрасиво продавши свого вихованця та капітана, Галлахера (позначився тиск англійського фінансового фейр-плей), вклавши отримані кошти у новачків, Йоргенсена, Вайлі, Мека. Втім, тільки Омородіон претендує на місце в обоймі. Але тому після переїзду доведеться розпочинати з місця у кар'єр.

Манчестер Сіті

Клуб вийшов на вершину минулого року. Тоді Гвардіола нарешті привів своїх англійських підопічних до перемоги у Лізі чемпіонів. Ну й заразом оформив требл. На цей раз у гранда не вийшло, і особливо прикро вилетів від мадридського Реала. Іспанці були явно гірші, на Туманному Альбіоні взагалі відбивалися в основному, але в результаті Лунін виграв серію пенальті. Ну, хоча б украй напружену гонку у Прем'єр-Лізі закінчили перемогою, на 2 очки випередивши сильний Арсенал. Останній матч теж вийшов змазаним - у фіналі кубка поступилися 1:2 Манчестер Юнайтед. Манкуніанське дербі на Вемблі повторили тиждень тому. У суперкубку, складно, тільки в серії пенальті, але реванш взяли. Здавалося, спад міг стати приводом для Гвардіоли вимагати посилення, але, по суті, з'явився тільки Савіо Морейра. Навпаки, продавали, причому не лише резервістів після оренд, типу Ділепа, а й продали до Атлетіко Альвареса. А коли зламав ногу юний Бобб, залишається один тямущий центрфорвард, хай і Холанд.

Статистика особистих зустрічей

Почеттіно зміг звести обидва матчі минулої Прем'єр-Ліги до результативних нічиїх. Але у кубку у квітні містяни виграли - 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у синіх навіть у Лондоні. Так, Сіті показував влітку слабкі результати, але там, у контрольних поєдинках, Пеп багато експериментував. А зараз має виграти навіть на виїзді (коефіцієнт - 1,82).

Прогноз Sport.ua
Челсі
18 серпня 2024 -
18:30
Манчестер Сіті
Перемога Манчестер Сіті 1.82 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 19:45 2

Оцінки від низької до досить високої

Коментарі