КАРАВАЄВ: «У такій команді, як Динамо, має бути конкуренція»

Олександр Караваєв прокоментував матчі проти «Карпат» і «Вереса»

Захисник «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував матчі проти «Карпат» і «Вереса».

- Ви не поїхали на гру до Рівного, залишившись у Польщі. Як до цього поставилися інші?

- Позитивно. Тренери грамотно розподілили час, враховуючи те, що я, Ярмоленко, Ванат і Бражко постійно виходили на поле, тому нам був необхідний відпочинок. Це дозволило мені підійти до матчу з «Рейнджерс» повним сил. У нас велика кількість гравців, є два основних склади і ще запасні. У такій команді, як «Динамо», конкуренція повинна бути, і гравці повинні бути приблизно однакового рівня.

- Але, мабуть, другий тайм матчу з «Вересом» дивилися з нервами?

- Таке буває. Перший тайм ми переглядали разом з Ярмоленком і розуміли, що потрібно було забивати більше - 3, 4, 5 голів, адже це могло зіграти злий жарт. Такі помилки і співпадіння трапляються. Але хлопці молодці, створили багато моментів. Потрібно проаналізувати цю ситуацію, щоб уникати подібного в майбутньому.

- Чи можна очікувати ротацію в матчі з «Карпатами»?

- Не знаю точно, тоді ми грали через два дні на третій, а зараз маємо трохи більше часу - через три на четвертий. Ми знаємо, що повне відновлення організму займає 72 години. Всі встигнуть відновитися. Конкуренція у нас висока, кожного можна замінити.

- Як команда налаштовується на матч із «Карпатами»?

- Ми серйозно готуємося. До «Вереса» теж готувалися ретельно. Зараз є тенденція, що молоді тренери показують себе з кращого боку. Наприклад, як Желько в «Минаї» минулого сезону. Я грав з ним у «Зорі» і знаю, що він привніс в команду, що вона почала грати по-новому. Так само і «Карпати» зараз мають молодого тренера, у якого свої ідеї, свіжі думки та різні стилі гри. Легких матчів не буде, адже й нас ретельно вивчають і готуються до зустрічі.

Олексій Тіньков Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 14:13 7

Канал показуватиме футбол, бокс, єдиноборства, хокей, мотоспорт