Київ Кепіталз не відпустив хокеїста на олімпійську кваліфікацію

Олімпійський приклад футболістів виявився заразним

Клуб «Київ Кепіталз» не відпустив нападника Ярослава Панченка в лави національної збірної України. Вчора, 16 серпня, українці в Будапешті (Угорщина) розпочали підготовку до олімпійської кваліфікації. В лавах команди в перший день зборів тренувалося 19 хокеїстів. Ще дев'ятеро мають під'їхати в найближчі дні. Це - гравці європейських клубів та оборонець Артур Чолач із клубу Американської хокейної ліги «Гендерсон Сільвер Найт». Але не представник українського чемпіонату Панченко.

«Ми розраховували на Панченка, але його, на жаль, не відпустив клуб «Київ Кепіталз», - каже в коментарі прес-службі Федерації хокею України асистент головного тренера національної команди України Олег Шафаренко.

22-річний Панченко став одним із найрезультативніших гравців попереднього чемпіонату України. В 34-х матчах він закинув 35 шайб і віддав 14 результативних передач.

Також, за інформацією Sport.ua, «Кепіталз» не відпустили на збори національної збірної України лікаря Володимира Секретного і сервісмена Анатолія Шкуру.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 серпня 2024, 17:37 1

Олімпійський приклад футболістів виявився заразним

Коментарі