ВІДЕО. Скандал на матчболі в поєдинку Оже-Альяссім – Дрейпер

Суддя грубо помилився в ключовий момент зустрічі 1/8 фіналу на Мастерсі

Тенісний суддя зі США Грег Аленсфорт припустився серйозної помилки в ключовий момент зустрічі третього раунду на Мастерсі в Цинциннаті між Феліксом Оже-Альяссімом і Джеком Дрейпером.

На матчболі Дрейпер прийняв м'яч прямо в точці падіння після укороченого від суперника. Суддя оголосив, що британець виграв матч, але Оже-Альяссім бачив, що м'яч спершу торкнувся ракетки британця, потім ударився об корт на його боці й тільки потім перелетів сітку.

Після цього на корті виникла тривала словесна перепалка, Дрейпер пропонував подивитися повтор, на корт виходив супервайзер, але результат залишився без змін.

«Ви підете з корту, а це потім буде скрізь. І матиме безглуздий вигляд. Я не жартую, це буде божевіллям. І я знаю, що Дрейпер не зобов'язаний говорити про таке, тому що це його матчбол, його перемога. Але ви зобов'язані. Чесно кажучи, я не очікував, що ви так присудите очко», - сказав Фелікс судді.

«Жахливе рішення, але кожен гравець знає, що ти точно знаєш, куди ти влучив. Хахаха, безглуздий випадок», - прокоментував епізод австралійський тенісист Нік Кірьос.

Пізніше в трансляції показали повтор, на якому було видно, що претензії Оже-Альяссіма були обґрунтованими.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 08:02 83

Львів'яни – новачки сезону, але другі в таблиці, а тому, вельми амбітні