Караваєв розповів, чому його постійно підколює Ярмоленко

Захисник «Динамо» – про свої успіхи на початку сезону

Захисник «Динамо» Київ Олександр Караваєв прокоментував перемогу киян у двоматчевому протистоянні із «Рейнджерс» у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, а також розповів про бажання грати за збірну України.

- У вас було відчуття, що «Динамо» сильніше за «Рейнджерс»? Якщо так, то коли воно виникло?
- Ще по зборах і в Києві, і в Австрії було видно, що ми маємо дуже великий потенціал. Є над чим працювати, але треба бути сфокусованим на роботі.

- Пропущений гол на останніх секундах в першому матчі проти «Рейнджерс» міг зіграти вам в плюс?
- Читав думки експертів, дехто теж вважав, що цей гол міг або надломити нас, або навпаки, допомогти нам грати більше на результат. Команді було прикро, але ми розуміли, за рахунок чого можемо пройти цього суперника. Знали, що якщо будемо давати швидкість і грати в свою дисципліновану гру, то зможемо пройти далі.

- Два голи «Партизану», асист у матчі з «Рейнджерс», зароблене для суперника вилучення. Чи можна сказати, що зараз для вас особисто найкращий період у «Динамо»?
- Мене Ярмоленко постійно травить, що якби «»Золотий мʼяч» давали за виступ у липні, серпні і на початку вересня, то я кожного року забирав би його (сміється). Зазвичай період після зборів для мене виходить найбільш вдалим. На зборах ти готуєш свій організм до сезону і входиш сфокусованим.

- Ви не їздили на Євро, вам це допомогло?
- Можливо. Тому що я отримав гарний відпочинок майже місяць, провів його з родиною. А потім з новими силами приходиш на збори і готуєшся до сезону.

- Тим не менш, у вас 49 матчів за збірну. Хочете відзначити ювілей?
- Звісно, я відчуваю, що ще багато чого можу дати клубу та збірній. Почуваю себе дуже добре, тренуюся та тримаю себе у формі. Я завжди готовий і якщо буду потрібен, то приїду та допоможу.

Володимир Клепач Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 17:25 4

Команди забили одна одній по одному голу

Коментарі