СТУПАР: «Арбітр зробив щедрий подарунок Ворсклі»

Ексарбітр ФІФА – про скандальний епізод в матчі «Ворскли» та «Оболоні»

Після поєдинку 3-го туру УПЛ «Ворскла» - «Оболонь», який завершився перемогою полтавчан 2:0, у представників киян було багато претензій до рефері Сергія Задирана, який, зокрема, відмінив взяття воріт господарів.

Ексарбітр ФІФА Мирослав Ступар ексклюзивно для Sport.ua дав свою оцінку епізоду з голом, який не був зарахований:

- За рахунку - 1:0 на користь «Ворскли» арбітр Задиран вбив інтригу, анулювавши чистий гол Суханова. Не знаю, що спонукало Задирана ухвалити таке рішення, адже нападник гостей не грав рукою. В цьому епізоді арбітру треба було зафіксувати взяття воріт, а якщо були якісь сумніви, звернутися за допомогою до VAR. Задиран все взяв на себе, як не дивно, й арбітр VAR Козиряцький чомусь не відреагував на помилковий вердикт рефері.

В цьому ігровому епізоді показовою була поведінка футболістів «Ворскли». Якби була гра рукою в Суханова, то вони обов'язково сигналізували б арбітру про це порушення. Цього не спостерігалося, значить, все було згідно правил. Отак завдяки результативній помилці арбітра «Ворскла» перемогла в поєдинку, де суперник грав краще, - заявив Ступар.

Раніше після цього поєдинку головний тренер «пивоварів» Валерій Іващенко заявив, що «вся Україна сміється з дій арбітра».

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 16 серпня 2024, 22:24 1

Іспанський тенісист просто знищив свою ракетку

Коментарі