Перший тренер Коноплянки розповів про стосунки із ним. У чому дорікнув?

Кевлич вважає, що екс-футболіст збірної мав допомогти рідному «Олімпіку»

Перший тренер екс-вінгера збірної України Євгена Коноплянки Юрій Кевлич розповів про те, які зараз у нього стосунки із колишнім підопічним, а також дорікнув останньому, що той ніяк не втрутився в ситуацію й не допоміг своєму рідному «Олімпіку» з Кропивницького.

«Ми підтримували контакт до його переходу в «Севілью». Чи був далі конфлікт? Ну, по-перше, «Дніпро» досі не розрахувався з ДЮФК «Олімпік» (Кропивницький). Досі там посилаються на те, що Коломойський сидить і гроші від Коломойського ви не отримаєте. Типові корумповані схеми, які «Дніпро» і знищили».

«Потім з'явився «Дніпро-1», і ви бачите де він нині, тому так. Ось це наш футбол, як-то кажуть. Люди, які вкладають гроші в нього, напевно, не до кінця розуміють що вони роблять і для чого».

«Коли я розповів про цю ситуацію батьку Жені, запитав: «Чому ж ви про мене не згадали?» Він каже: «Так треба було ж говорити». Я кажу: «Може, це має не від мене йти? Не я маю просити». Ось і все. На цьому ми закінчили взаємини з татом і Женею. Хоча з Женею ми ще один одного вітаємо на дні народження, на свята, але це вже не ті стосунки, які були раніше».

«Можу сказати, що особисто футболіст Євген Коноплянка нічим не допоміг своєму рідному клубу. Він сам намагається сказати щось, хоче відродити якийсь ФК, але я можу йому передати цей клуб [«Олімпік» Кропивницький]. Будь ласка. Тільки я досі, як сам у нього вкладав, так і продовжую».

«Я також писав листа до контрольно-дисциплінарного комітету нашої Федерації футболу, нині ж вона Українська асоціація футболу, то мені дали зрозуміти чітко: «Якщо ви хочете проблеми, ми вам зробимо». Тому ми поки що на паузі», - сказав Кевлич.

Нагадаємо, у середині липня стало відомо про те, що Євген Коноплянка завершив професійну кар'єру футболіста.

Олексій Сливченко Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 16 серпня 2024, 22:13 7

Чоловік Еліни Світоліної здолав третю ракетку світу