Арсенал – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 серпня о 17:00 за Києвом

17 серпня на «Емірейтс» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Вулверхемптон». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Арсенал

Команда нарешті почала виходити з тіні мсьє Венгера. Артета тут пережив теж різні часи і діаметральні оцінки своєї роботи як менеджера. Але вже двічі саме його каноніри стають фактично єдиними суперниками для Манчестер Сіті. А варіант червоно-білих зразка 2023/2024 експерти називали по-справжньому чемпіонським... От тільки й минулого, і позаминулого сезону Мікель приходив до фінішу, дихаючи в потилицю своєму вчителю та другу, Гвардіолі. Наразі іспанець отримав нового недешевого захисника, Калафьорі, але при цьому сага навколо Осімхена очікувано затяглася. З іншого боку, в контрольних поєдинках багато виходило, і в цілому колектив і далі, без Сміт-Роу і ель-Ненні, що пішли, виглядає вкрай боєздатно.

Вулверхемптон

Клуб рік тому, перед стартом сезону, раптом залишився без менеджера. Юлен Лопетегі, який до цього врятував вовків від вильоту, не зміг переконати керівництво не розпродавати основних гравців, і сам подав у відставку. Добре, що Гарі О'Ніл виявився ризикованим менеджером, і прийняв посаду. У підсумку йому вдалося пройти з Вулвз сезон досить рівно, весь час тримаючись серед середняків, періодично видаючи статусні перемоги і в результаті фінішувавши на 14-й позиції. При цьому в міжсезоння пішов лише Кілмен. При цьому склад поповнили Ларсен (орендували за 3 мільйони нападаючого з 13 голами в минулій Прімері), Педро Ліму, якого порівнюють із самим Кафу і, звичайно, чергового португальця - вінгера Браги Гомеша.

Статистика особистих зустрічей

У Вулвз після повернення з Чемпіоншипу була слава грози авторитетів. Але останні 6 очних зустрічей перемагали виключно каноніри.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на боротьбу з боку гостей. Артета розуміє, що чемпіонські перегони розпочинаються відразу, і кожне очко цінне. Його підопічні обіграють середняка вдома з форою -1,5 голи (коефіцієнт - 1,63).

Прогноз Sport.ua
Арсенал
17 серпня 2024 -
17:00
Вулверхемптон
Фора Арсенала (-1.5) 1.63 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 серпня 2024, 19:55 8

Форвард перейде в Лівий берег