СУХАНОВ: «Не знаю, де арбітри побачили гру рукою. Маємо те, що маємо»

Форвард Оболоні прокоментував незарахований гол у ворота Ворскли

Форвард Оболоні Сергій Суханов прокоментував незарахований гол у ворота Ворскли (0:2) у матчі 3-го туру УПЛ .

- Доволі неоднозначний підсумок матчу. За грою - був рівний матч, але рахунок інакший. Чи була рука в епізоді із незарахованим голом?

- Я скажу свою думку. Я впевнений на 100 відсотків, що гри рукою не було. Ми вели боротьбу з Гучеком, я прокинув м'яч головою вперед, забив гол. Я не знаю, де вони побачили гру рукою. Можливо, їм видніше.

Тренери переглянули цей момент на планшеті, як мені сказали, руки не було. Я був на 100% впевнений, що руки не було, гол зарахують, та ми могли б переламати хід гри. Нам тяжко даються голи, якщо ще й тут руки знаходять, то я не знаю. Гра рівна, ми граємо, нам важко даються голи, не можемо його забити, а коли забиваємо - не зараховують їх.

Прикро, але зробимо висновки, будемо рухатися далі. На цей момент - маємо те, що маємо.

- Ти сьогодні мав багато непоганих моментів, але не вдалося влучити у ворота суперника. Було чутно від Сергія Іващенка прохання до тебе чіткіше завершувати моменти. Що не дало тобі реалізувати їх?

- Так, потрібно реалізовувати моменти. Якщо виходиш на удар - потрібно влучати в площину воріт. У деяких моментах влучав, в інших - ні. Потрібно спокійніше ставитися до цього, що не влучаєш. Десь хвилювався, або сильно хотів забити, тому воно не виходить, на мою думку.

Будемо рухатися далі, більше немає слів. Момент з рукою - то таке. Результат - на табло.

Микола Степанов Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 06:46 0

Поєдинок відбудеться 17 серпня о 22:30 за Києвом