Валенсія – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 17 серпня о 22:30 за Києвом

17 серпня на «Местальї» пройде матч 37-го туру Прімери, в якому «Валенсія» зустрінеться з «Барселоною». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Валенсія

Команда була доручена місцевій легенді, Рубену Барахі, позаминулої зими. Здавалося б, екс-півзахисник мав стати насамперед якимось громовідведенням від Пітера Ліма, захистити його від нового валу ненависті фанатів на тлі того, куди прийшли лос чес при Гаттузо. Але виявилося, що й тренувати виходить у місцевого кумира непогано. Він спокійно закінчив позаминулу темпораду, а в 2023/2024 клуб навіть періодично натякав на боротьбу за єврокубки, закінчивши сезон на 9-й позиції. При цьому обойму зберегли, за рідкісними винятками на кшталт закінчення оренди Яремчука. Може ще піти герой Євро, Мамардашвілі - заздалегідь покликали іншого голкіпера, Дімітрієвського. Але загалом стартує в сезоні звична обойма, і навіть дивно, що в контрольних поєдинках вона демонструє такі убогі результати влітку.

Барселона

Клуб теж намагався зробити те, що так-сяк вийшло у кажанів: перетворити місцевого легендарного півзахисника на культового наставника - зрештою, у Гвардіоли і Луїса Енріке ж вийшло. Думали, що і Хаві покликаний здобувати славу для Каталонії вже не на полі, а на тренерському містку. Але якщо 2023 рік приніс Суперкубок і перемогу в Прімері, то наступний цикл - в основному розчарування. Екс-хавбек анонсував догляд і передбачав, але в результаті Лапорт зняв його і зробив ставку на Фліці. За Хансі - требл у Баварії, проти - подальший провал у збірній Німеччини. З німцем звідти, як виявилось, приїхав і Дані Ольмо. Але при цьому проблемну позицію центрального півзахисника не закрито: від Канте відмовився новий тренер, більше того, Оріоля Ромеу відправили до сусідньої Жирони.

Статистика особистих зустрічей

Все, що вийшло у Валенсії у 7 останніх очних поєдинках, це відібрати раз очки у синьо-гранатових, звівши поєдинок внічию.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у успіх гостей. Це дебют Фліка, і його каталонці не зіпсують, вигравши цей поєдинок у зручного суперника (коефіцієнт - 1,7).

Прогноз Sport.ua
Валенсія
17 серпня 2024 -
22:30
Барселона
Перемога Барселони 1.70 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 серпня 2024, 19:55 8

Форвард перейде в Лівий берег