Іпсвіч – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 серпня о 14:30 за Києвом

17 серпня на «Портмен Роуд» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Іпсвіч» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Іпсвіч

Команда має велику історію, але таким у Британії важко когось здивувати. Ось нинішній ривок трактористів справді вражає. Ще два роки тому вони бовталися в Лізі 1, а Чемпіоншип зовсім проскочили ривком, за 1 сезон - новачок посів там відразу друге місце, більше очок зібрав лише фаворит, Лестер. І це безумовна заслуга Кірана Маккені, молодого ще менеджера, який обійняв посаду наприкінці 2021-го року, і забезпечив такий вертикальний зліт. Але з комплектацією складу складно - вистачає хлопців, що ще в третьому дивізіоні бігали, та й фінанси теж не захмарні. Втім, вистачило грошей і на Ділепа, і на Мурича, і на Грівза, та й вантажу відповідальності немає - як вийде, так і зіграють. До речі, в товариських матчах команда виглядала дуже живенько і багато перемагала аж ніяк не слабких суперників.

Ліверпуль

Клуб розпочинає нову епоху. Точніше, він закінчив по-справжньому велику еру, Юргена Клоппа, і найчастіше після такого у наступників вистачає проблем. Арне Слот прийняв виклик, але для нього це і нова країна, і новий чемпіонат, і навіть новий рівень завдань, за всієї поваги до його досягнень у Феєноорді. При цьому не виходить говорити, що у цього голландця якийсь карт-бланш: навіть відпустивши чимало гравців (Адріан, Тьяго Алькантара, Матіп і не тільки), обмежувалися підписанням молоді типу Мортона, і лише у серпні пішли більш-менш серйозні розмови про купівлі Субіменді - вже коли АПЛ була на носі.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє сторони перетиналися на початку століття, 2002-го року, і тоді мерсисайдці виграли обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори ставлять гостей. Але грає новачок дивізіону та клуб із дебютуючим тренером. Не варто багато чого чекати від цієї пари в таких цікавих умовах - ставимо на тотал менше 3,5 забитих голів (коефіцієнт - 1,666).

Прогноз Sport.ua
Іпсвіч Таун
17 серпня 2024 -
14:30
Ліверпуль
Тотал голів менше 3.5 1.66 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 серпня 2024, 19:35 3

Про ситуацію розповів журналіст Ігор Бурбас