Тен ХАГ: «Потрібно було раніше вирішувати результат матчу»

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» поділився думками про перемогу над «Фулгемом»

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг поділився думками про перемогу над «Фулгемом»:

«Сьогоднішній матч показав важливість замін. Чудово, що новачок команди, вийшовши з лави запасних, приніс нам перемогу. Це позитивно впливає на командний дух і процес розвитку. Це демонструє значущість запасних гравців і необхідність їхньої постійної готовності. Матчі проти «Фулгема» завжди непрості, але ми добре пресингували і тиснули на суперника.

Ми створили безліч моментів і мали забивати раніше. Моє єдине зауваження до команди - потрібно було раніше вирішувати результат матчу. Ми розуміємо важливість збереження своїх воріт недоторканими. Два роки тому ми були найкращими в АПЛ за кількістю «сухих» матчів. Коли у нас буде стабільна оборонна лінія, ми зможемо грати з високим пресингом, а півзахисники та крайні нападники зможуть активніше підключатися до атак. Без постійної четвірки захисників порушується порядок і з'являються вільні зони».

Щодо дебюту Зіркзе, то для нападника надзвичайно важливо забивати. Він опинився в потрібному місці в потрібний момент, щоб завершити атаку. У нього є потенціал для більшого, тому йому потрібно знайти правильний баланс. Ми повинні працювати з ним над тим, щоб він частіше опинявся в штрафному майданчику для завершення атак. Ми хочемо, щоб він став невід'ємною частиною команди, саме тому ми його придбали».

У стартовому турі АПЛ «МЮ» здобув перемогу з рахунком 1:0 завдяки голу Джошуа Зіркзе на 87-й хвилині. Молодий форвард дебютував за клуб, вийшовши на поле на 61-й хвилині гри.

Олексій Тіньков Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 04:45 0

Тренер чеської «Вікторії» Пльзень Мірослав Коубек прокоментував гру проти «Кривбасу»