Гравець Миная розповів, чому Любенович вирішив залишитись у команді

Ременяк сказав, що тренер провів переговори із власником клубу

Свій стартовий поєдинок в Першій лізі сьогодні провели футболісти «Миная», які вдома взяли гору над «Прикарпаттям» 4:2. Дубль в складі переможців оформив Артур Ременяк.

Хавбек зазначив, що тренер Желько Любенович вирішив залишитись у команді після розмови з президентом клубу. В розмові з кореспондентом Sport.ua герой матчу поділився враженнями від протистояння:

- Враження позитивні. Раніше, виступаючи за «Минай», ще не відзначався дублем, але, як бачите, крига скресла: я забив двічі. Тішить, що голи були з розряду трудових.

- В останні роки «Mинай» виступав в УПЛ, на твій погляд, рівень Першої ліги сильно поступається?

- Передусім в еліті вищі швидкості. В Першій лізі є більше часу для ухвалення рішень. Що ж до налаштування, то якоїсь різниці я не помітив: і тут ніхто не хоче поступатися. Наш сьогоднішній суперник, «Прикарпаття», в минулому сезоні фінішував п'ятим, й оскільки «Mинай», незважаючи на великі кадрові втрати, доволі впевнено взяв гору, то є підстави сподіватися, що претендуватимемо на місце в чільній групі. Звісно, бажано до закриття трансферного «вікна» ще підсилитися.

- Тоді наостанок скажи, чи залишається головний тренер Желько Любенович, адже він говорив, що точно буде біля керма лише в матчі з «Прикарпаттям»?

- Після фінального свистка Любенович привітав нас із перемогою, розповів, що зустрічався з президентом клубу і є порозуміння з вирішенням більшості нагальних питань. Тому він вирішив залишитися.

Максим Коваленко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 00:59 0

Дивіться відеоогляд стартового матчу 1-го туру АПЛ