Руслан КОСТИШИН: «Чекаю від Колоса не якогось 13-го місця»

Український фахівець розповів про ситуацію у Колосі з Ковалівки

Український спеціаліст Руслан Костишин розповів про ситуацію в Колосі з Ковалівки та оцінив інші клуби УПЛ:

«Колос завжди добре працює на трансферному ринку. Зараз вони дещо омолодили склад, але запросили якісних футболістів. Тож, очікую від них точно не якогось 13-го місця. Так, змінився стиль і напрямок гри. Колос Поздєєва буде виглядати вже інакше. Але за наявності таких футболістів, команда має боротися якщо не за «трійку», що в них поки не виходить, то за місце в єврокубках.

ЛНЗ зараз видається для мене командою-загадкою. У минулому сезоні вони мені подобалися виконавцями - в центрі поля і в атаці. Однак фактор другого сезону ніхто не скасовував. Це робить ситуацію для черкащан непередбачуваною. Селекція на рівні, вони витрачають кошти на підсилення, але зараз важко зрозуміти, чого від них чекати в сезоні».

Інгулець? Василь Кобін приємно мене здивував, коли ми зустрілися в студії УПЛ ТБ наприкінці минулого сезону. У нього дійсно чимало знань. Тож, можливо, його знання, його футбольна інтуїція зможуть допомогти Інгульцю перебувати якнайдалі від зони вильоту. Цікаво, чи змінить він гру команди порівняно з тією, що була за тренерства Лупашка. Очікую, що спробують уникнути прямого вильоту.

Олександрія? Ключовий момент в тому, що Руслан Ротань їздив на Олімпіаду, тож він та його перший помічник пропустили фактично весь період підготовки влітку. Питання - як це вплине на команду? Чи не позначиться зі знаком мінус на старт сезону? А загалом можна сказати, що команда вже пережила період адаптації до специфічних вимог тренера, футболісти зрозуміли їх, адже виконання вимагає непростих речей. Тож, думаю, Олександрія буде претендувати на єврокубки».

Микола Степанов Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 15:19 9

Кароліна Бояр-Стефанська вже давно є об'єктом пильної уваги футбольних вболівальників…