Юрій САПРОНОВ: «Сказав Костюк: ти зірка, у тебе буде золото ОІ-2028»

Українки залишилися без медалей тенісного турніру Олімпіади

Відомий бізнесмен і спортивний функціонер Юрій Сапронов вважає, що Марта Костюк на Олімпіаді-2024 недооцінила Донну Векич, але впевнений, що українка ще завоює золото Ігор.

«Світоліна - 30 років (29 - прим). Навчена життям. Досвідчений гравець. Марта Костюк, їй 22 роки. Для неї це перша Олімпіада. Я переконаний, вона недооцінила Донну Векич (програвши хорватській тенісистці у чвертьфіналі). Може, тренер не підказав. Я побачив, чому вона програла. Вона програла, купившись на артистизм Векич. Та почала вмирати на корті».

«Треба було подивитися її попередні матчі. Треба було вивчати її. Вона, коли програє, то вдає, що в неї ніжка болить, забинтує її. Кульгає. Ти ж на тому боці думаєш: усе, справу зроблено. І вона (Костюк) не додушила її».

«Я наступного дня з нею (Костюк) розмовляв телефоном. Я їй сказав: ти розумничка, зірка, перлина. Бережи себе. Ти втомилася. Ти розслабилася. У тебе все буде, і золото Лос-Анджелеса (Олімпіада-2028) теж. Роби все, що робиш зі своєю командою. Люби себе ще більше», - сказав Сапронов.

Іван Зінченко Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 серпня 2024, 22:17 18

Команда програла Вікторії Плзень

Коментарі