ФЛІК: «Сподіваюся, ми покажемо гарне шоу та зможемо перемогти»

Новопризначений тренер «Барселони» поділився очікуваннями від матчу проти «Валенсії»

Новопризначений тренер «Барселони» Ханс-Дітер Флік поділився очікуваннями від матчу проти «Валенсії»:

- Ми з нетерпінням чекаємо нашого дебюту у Валенсії. Ми знаємо, що там панує особлива атмосфера. Ми новачки в Ла Лізі й з нетерпінням чекаємо на цей матч. Це буде складно, тому що «Валенсія» добре грає, використовуючи розстановку 4-4-2. Вони люблять грати в атаці.

- Реєстрація гравців?

- Зараз у нас 22-23 гравці. Подивимося завтра. Наразі всі в складі і можуть зіграти завтра. Дані Ольмо поки не може зіграти завтра, тому що він нещодавно прибув і мало тренувався. Він має спочатку потренуватися, щоб допомогти нам.

Педрі? Я був дуже радий його поверненню. Педрі - особливий гравець, і він сам змінює команду. Подивимося завтра, можливо, в другому таймі він зможе нам допомогти. Сподіваюся, він буде у Валенсії.

- Ямал може зіграти?

- Так.

- Що стосується повернення Френкі та Фаті?

- Я налаштований оптимістично, але в нас ще є час. У нас в складі є інші гравці, і я сподіваюся, що вони зможуть повернутися якнайшвидше, але я не маю конкретної дати їхнього повернення. Їхнє відновлення йде правильним шляхом.

- Ваші відчуття?

- Я задоволений тими гравцями, які є зараз. Інше ми не знаємо. Коли я підписував контракт, я знав, що буде нелегко, але я дуже вірю в клуб і задоволений тим, що показала команда. Коли повернуться травмовані гравці, я впевнений, що ми будемо дуже сильною командою.

- Роль Крістенсена?

- Я не хочу багато говорити про стартовий склад, я ніколи цього не роблю. Щодо матчу за Кубок Гампера, немає жодних виправдань, ми змирилися з цим. Команда була трохи втомленою, бо ми дуже багато тренувалися. Це була не найвдаліша гра, тому що коли ти виграєш, то набуваєш впевненості, але ми відновили сили.

- Хто стане четвертим капітаном? Хто буде спілкуватися з суддями?

- Перед матчем ми поговоримо з суддею і скажемо йому, який гравець буде вести діалог. Штеген - наш перший капітан. Наступного тижня ми проголосуємо за четвертого капітана.

- Гаві?

- Я радий бачити Гаві на полі. Він добре відновлюється, але йому потрібен час.

- Проблеми з реєстрацією гравців і ситуація на трансферному ринку вас турбує?

- Давайте зосередимося на тому, на що ми можемо вплинути. У мене є досвід, і я приїхав сюди, приймаючи факти, які я не можу контролювати. Сподіваюся, ми покажемо гарне шоу і зможемо перемогти у Валенсії.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Барселона
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 серпня 2024, 16:53 8

Львів'яни – новачки сезону, але другі в таблиці, а тому, вельми амбітні