Гавр – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 16 серпня о 21:45 за Києвом

16 серпня на «Стад Океан» пройде матч 1-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Гавр» зустрінеться з «ПСЖ». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Гавр

Команда у 2023-му році змогла виграти перше місце у Лізі 2. Повернувшись таким чином до елітного дивізіону Франції, небесні та темно-сині взяли лише 32 очки у 34 матчах, але все одно змогли фінішувати 15-м, над Клермон Фут, Лор'яном та Мецом - останніх двох обійшли на одну перемогу, 3 бали. Але після цього пішов автор усіх цих успіхів, Лука Елснер - він пішов на підвищення більш статусного, та й багатого, Реймса. Його змінив Дідьє Дігар, у минулому футболіст клубу, а зараз це тренер-початківець, що до цього працював тільки в структурах Ніцци, але не головним наставником. У товариських, літніх поєдинках були не найкращі результати, але, з іншого боку, і програли з усіх опонентів лише Лор'яну, з рештою беручи мінімум нічиї.

ПСЖ

Клуб перед початком минулого сезону пішов на серйозні зміни. Після чергової невдачі розлучилися з низкою вікових зірок - Мессі, Неймаром, Серхіо Рамосом. І зробили ставку на Луїса Енріке. Той зміг пройти у плей-оф Ліги чемпіонів Барселону, але потім французький гранд без особливих шансів двічі по 0:1 програв дортмундській Боруссії. Луче все-таки зберіг пост, але зараз у нього буде новий виклик: вибудувати команду вже без лідера і головної зірки, що пішла, Мбаппе. Довго ворожили, кого придбають замість Кіліана, але тільки вже в серпні була по-справжньому серйозна угода - дотиснули Бенфіку і забрали у неї за 60 мільйонів Рубена Невеша (заодно відправивши до Лісабона Саншеша). Але ні він, ні Пако, захисник з Айнтрахта - явно не пряма заміна для капітана французької збірної, який пішов у мадридський Реал. Втім, серйозні завдання будуть восени, у Лізі чемпіонів, а поки що парижани можуть експериментувати.

Статистика особистих зустрічей

З 2000-го року, у 6 офіційних матчах поспіль, вигравали парижани. Але у квітні у столиці небесні та темно-сині вирвали нічию 3:3.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом, звичайно ж, гостей. Тут можна ставити на чемпіона при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,74).

Прогноз Sport.ua
Гавр
16 серпня 2024 -
21:45
ПСЖ
Фора ПСЖ (-1) 1.74 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 серпня 2024, 16:29 10

Екс-форвард вважає, що киянам потрібен Едуардо Герреро