«Я надер йому дупу». Хантер розповів, як бився з молодим Ф'юрі

Майкл змагався з Тайсоном, коли обидва були любителями

Американський надважковаговик Майкл Хантер (23-1-2, 16 KO) пригадав, як бився з британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) в аматорах.

«Я бився з ним в Англії. Тоді була дуель між Англією та США. Це було божевілля, тому що коли я зараз дивлюся на ці фотографії: Біллі Джо Сондерс був там, Карл Фремптон був там, там було повно людей, яких я тоді не знав. Наша команда США, по суті, нокаутувала вісьмох хлопців. Ми їх там просто вбивали, хоча й були в гостях. Це не виглядало добре.

Я майже звалив Ф'юрі, я його похитнув, але він залишився стояти, і вони віддали йому перемогу. Ми мали битися знову через кілька днів, але він не з'явився, просто відмовився. Він робив ті самі речі, які зазвичай робить. Ф'юрі постійно випадає. Він робив це ж з Усиком. Робив показуху, що він готовий, а сам битися не збирався і випав в останню хвилину через травму. Тож тут нічого нового.

Але це був хороший досвід. Він був великий і високий, з ним було важко. Я просто вважаю, що він не такий бездоганний, як люди вважають. Можливо, іноді він на висоті, але що стосується постійності, то він, як на мене, нестабільний», - сказав Хантер.

Раніше Хантер пообіцяв впевнено перемогти Мартіна Баколе.

Володимир Клепач Джерело: Pro Boxing Fans
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 серпня 2024, 03:37 0

Гравці «Реала» вписали свої імена в історію