Вацко назвав гравця Динамо, якому потрібно піти з клубу

Фахівець упевнений, що Руслану Нещерету потрібно рухатися в іншому напрямку

Відомий спортивний журналіст і коментатор Віктор Вацко розповів, чому, на його думку, воротарю «Динамо» Руслану Нещерету потрібно змінити клубну прописку.

«Ті, хто розбираються, мені всі говорять в один голос, що Нещерет - дуже сильний воротар. Це голкіпер з дуже великим потенціалом. Це один із найсильніших молодих воротарів українського футболу. Але проблема Руслана в тому, що які можливості для власного розвитку він має? Він не буде грати в «Динамо», поки там є Георгій Бущан, також дуже сильний воротар, голкіпер національної збірної України.

Щоб розвиватися і прогресувати, Нещерету потрібно отримувати стабільну ігрову практику. Для цього, вочевидь, потрібно змінювати клуб - іти туди, де він буде явним першим номером і гратиме регулярно. Іти туди, де на перших порах будуть заплющувати очі на помилки. Знаєте, у футболі є така приказка, що воротар повинен ковтнути свою торбу голів. Дуже важливо, щоб це розуміли ті, хто робить ставку на молодого воротаря.

Не треба ж забувати, що Нещерету всього-на-всього 22 роки. Але, з іншого боку, я так розумію, «Динамо» не готове відпускати Нещерета. Вони його навіть на Олімпіаду не відпустили. «Динамо» бачить саме в Русланові дублера Бущана. Не знаю, можливо, спадкоємця Бущана», - сказав Вацко.

Відзначимо, що Нещерет зіграв за першу команду «Динамо» 32 матчі, 8 з яких відстояв на нуль.

Володимир Клепач Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 серпня 2024, 18:50 4

15 серпня о 20:00 відбудеться матч 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи

Коментарі