ЯВОРСЬКИЙ: «Динамо додає, але ще бракує бомбардира»

Колишній футболіст та експерт відзначив прогрес киян у єврокубкових матчах

Відомий в минулому нападник, а потім й успішний тренер Ігор Яворський ексклюзивно для Sport.ua оцінив гру футболістів «Динамо» в повторному матчі кваліфікації Ліги чемпіонів з «Глазго Рейнджерс», в якому кияни взяли гору - 2:0:

- Цього сезону кияни помітно додали. Команда добре готова функціонально, що дозволяє підтримувати високий темп. Вистачає сил вміло пресингувати суперника біля його воріт. Зросла швидкість передач, що допомагає якісніше діяти при позиційному наступі. Динамівці продуктивно провели селекційну роботу й тепер в них довга лава запасних.

Важливо, що кияни якісно працюють над виправленням помилок. Згадаймо, як у першому матчі з «Глазго Рейнджерс» в Любліні не безгрішною була лінія оборони, а цього разу в Глазго стопери Попов та Михавко були одними з кращих на полі, більш впевнено діяли у відборі. Mолодці.

Єдине чого в матчах такого рівня ще бракує динамівцям, так це бомбардира, що грає на вістрі атаки. Ванату не відмовиш в старанності, він багато рухається, але йому не вистачає міцності в боротьбі з гренадерами-захисниками. Бракує й концентрації. Згадайте, як в Глазго Ванат в компенсований час програв дуель воротареві господарів. Добре, що рахунок вже був - 2:0, - розповів Яворський.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» перемогою над «Рейнджерс» відзначило маленький клубний ювілей.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 серпня 2024, 14:59 2

Ілля Крупський вважається одним з головних активів полтавців

Коментарі