Екстренер Карпат назвав найкращого і найгіршого гравців Динамо із Рейнджерс

Олександр Севідов – про другу зустріч українського та шотландського клубів

Колишній наставник серед іншого «Металіста» і «Карпат» Олександр Севідов поділився думкою щодо матчу-відповіді раунду Q3 Ліги чемпіонів між «Динамо» Київ і «Глазго Рейнджерс» (2:0), перемога в якій вивела киян до раунду плей-оф турніру.

- Можна констатувати, це заслужена перемога «Динамо». Відзначив би дуже хороший фізичний стан команди. У цьому компоненті підопічні Шовковського показали гідний рівень у трьох поєдинках: у двох із «Партизаном», у чемпіонаті проти «Вереса», а також із «Рейнджерс». Динамівці грають на великих швидкостях до останніх хвилин, майже не зупиняються. Плюс, команда розкута, і на таку гру приємно дивитися. Якщо порівнювати з попередніми сезонами, команда «біжить», отримуючи задоволення від своєї гри.

- Хто найбільше приємно здивував у цьому матчі?

- Однозначно Михавко. Якщо в першій грі він трохи помилявся, був невеликий мандраж, то зараз зіграв молодцем. До того, що вигравав багато єдиноборств, видно, що володіє хорошим першим пасом, не знітився, намагався вести гру. Одним словом, у нього є перспективи вирости в класного гравця. Добре виглядали Караваєв, Кабаєв, Шапаренко.

- А чи є гравці, які випали з гри?

- Поки не може потрапити в гру нападник Ванат. Не встигає на простріли, десь запізнюється на крок за подіями на полі. Поки що це найслабша ланка команди. Думаю, Ванат набере потрібні кондиції і ще не раз допоможе команді, - розповів Севідов.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» випередило «Арсенал» за кількістю перемог у Лізі чемпіонів.

Юрій Остроумов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 серпня 2024, 14:02 4

Колишній гравець «Шахтаря» незадоволений Джастіном Лонвейком