Анчелотті виступив із заявою щодо гри Реала в матчі за Суперкубок УЄФА

Карло – про поєдинок з «Аталантою»

У середу, 14 серпня, у Варшаві став відомий переможець матчу за Суперкубок УЄФА, в якому стосунки з'ясували мадридський «Реал» і «Аталанта» з Бергамо.

Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь «галактікос». По голу в лавах підопічних Карло Анчелотті забили Федеріко Вальверде і Кіліан Мбаппе, який після такого тріумфального дебюту за «Реал» виступив із зізнанням.

«Це честь і привілей для мене. Переживати такі вечори, страждати, боротися і перемагати...

У першому таймі нам було важко, оскільки «Аталанта» багато пресингувала і добре оборонялася. У другому таймі гра трохи розкрилася, суперник втомився, у нас було більше вільного простору. А в першому таймі «Аталанта» вигравала більше єдиноборств, більше проблем було у нас.

Коли є вільні зони, то Родріго, Вінісіус і Мбаппе дуже небезпечні. У Кіліана є необхідна майстерність для того, щоб забити багато голів. Нам потрібно знайти баланс, і сьогодні він був. Команда відмінно відпрацювала в захисті.

Футболісти, які повернулися з відпустки тиждень тому, приїхали в хорошій формі, і за це я вдячний. Не можна сказати, що нам чогось не вистачає [до 100%]. Нам потрібно працювати, битися і боротися в кожному матчі», - розповів Анчелотті.

Юрій Остроумов Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 серпня 2024, 06:23 28

Кияни зіграють у Q4 проти австрійського РБ Зальцбург