Тренер FaZe про камбек з 1:11: «Хлопці навіть трохи сміялися»

Філіп «NEO» Кубський прокоментував камбек з рахунку 1:11 у вчорашньому матчі проти Liquid

Тренер FaZe Clan Філіп «NEO» Кубський прокоментував камбек із рахунку 1:11 у вчорашньому матчі проти Liquid.

«Рахунок був 1:11. Це була катастрофічна половина гри для нас. Дивно, але настрій не був жахливим. Хлопці навіть трохи сміялися. Я в той момент не знаходив це смішним. Але так, мабуть, довелося прийняти це і плисти за течією. Завжди потрібно йти крок за кроком, правильно?

Спочатку перший раунд, потім другий, потім третій... Це неймовірно. Справа в тому, що ми всі вірили і думали, що все ще можемо виграти, хоча й програвали 1:11. Я думаю, хлопці відчували впевненість і навіть певне розчарування в якийсь момент, що рахунок став таким».

На вирішальній карті рахунок був 1:11 на користь Liquid, а пізніше і 12:3, де «рідкі» отримали аж 8 матчпойнтів. Саме в цей момент, як виявилося, почалася розв'язка гри. FaZe один за одним набирали раунди і якимось дивом змогли довести матч до овертаймів.

Цікаво, що свій 13-й раунд «рідкі» взяли в першому раунді овертаймів. Проте це їм не допомогло, і в кінцевому підсумку данська організація здійснила один із найнеймовірніших камбеків в історії гри, завершивши карту з рахунком 16:13.

Олексій Тіньков Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 серпня 2024, 07:01 6

14 серпня о 22:00 відбудеться поєдинок за європейський супертрофей