ЛОКТІОНОВ: «Кудрівка пише історію»

Клуб з Першої ліги вибив з Кубка України представника еліти

В поєдинку другого попереднього раунду Кубка України футболісти першолігової «Кудрівки» взяли гору над представником УПЛ - «Лівим берегом» (3:2).

Головний тренер «Кудрівки» Роман Локтіонов ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло його підопічним здобути вольову звитягу:

«Цей поєдинок був важливий, передусім, у психологічному аспекті. Річ у тому, що «Кудрівка» на старті першолігової першості України поступилася ФК «ЮКСА» - 0:1, хоча за кількістю створених гольових моментів значно переважала опонента. І хоча це різні турніри, все ж були побоювання, чи зуміють підопічні відновитися після цієї прикрої невдачі.

Зуміли, продемонструвавши не тільки тактичну гнучкість, а й бійцівські якості. З «Лівим берегом» ми не користувалися високим пресингом, зустрічаючи киян в середній зоні. Це дозволяло нам діяти доволі компактно й не давати простору гостям біля своїх володінь. Відкривши рахунок наприкінці першого тайму, ми відразу ж могли закрити гру, але не реалізували гольовий момент.

Проте після перерви дві наші помилки допомогли «Лівому берегу» не тільки вирівняти становище, а й вийти вперед. На мій погляд, ключовою стала поява на полі свіжих гравців: Андрущенка та Сторчоуса. Перший записав до свого активу дві результативні передачі, а другий забив вирішальний гол.

З ким би ми хотіли зустрітися в наступному раунді? Представника УПЛ ми вже змусили капітулювати, тому тепер нам вже все одно. Хоча не буду приховувати: кортить якомога довше протриматися на кубковій дистанції. Як-не-як, пишемо історію», - розповів Локтіонов.

Раніше повідомлялося, що 12 серпня відбулися 6 матчів другого раунду Кубка України.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 18:30 140

Завдання ускладнилося, проте все залишається в наших руках

Коментарі