СВІРІН: «Шовковський витяг з колоди двох джокерів»

У матчі ЛЧ голи забили Піхальонок та Волошин, які вийшли на заміну

Футбольний журналіст Руслан Свірін прокоментував перемогу «Динамо» над «Рейнджерс» (2:0) у матчі-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів:

«Динамо Київ - у 4-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Це добре, що хлопці йдуть у контексті хороших новин із Курщини, додають від себе шматок позитиву.

Два джокери витягнув Шовковський зі своєї колоди - Піхальонка та Волошина - 82-га та 84-та хвилини. Вийшли на заміну, зробили гру. Під завісу матчу зробити перевагу подвійною з нуля - це дорогого варте. Віддамо належне асистентам - Караваєву і Шапаренку, але не індивідуальна майстерність авторів голів принесла результат.

Швидкість ухвалення рішення. Наважився на удар - б'єш - забиваєш. Так і із Зальцбургом у наступному раунді треба. Ліга Європи вже нікуди не втече, але

На психологічному підйомі, яким охоплена країна (і це стосується футболістів), можна вирішувати складні завдання - відійти від шаблонів, зіграти нестандартно, на бажанні, й пробитися до Ліги чемпіонів. Приклад маємо перед очима - ЗСУ».

Микола Степанов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 серпня 2024, 04:19 1

У матчі ЛЧ голи забили Піхальонок та Волошин, які вийшли на заміну

Коментарі