Реал Мадрид – Аталанта. Прогноз і анонс на матч за Суперкубок УЄФА

Поєдинок відбудеться 14 серпня о 22:00 за Києвом

14 серпня відбудеться матч за Суперкубок УЄФА 2024 між командами Реал Мадрид та Аталанта.

Всі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Поєдинок пройде на стадіоні Народиви у Варшаві. Час початку зустрічі - 22:00 за Києвом.

Реал Мадрид

Минулий сезон для Реала виявився воістину визначним. Навіть без традиційного центрфорварда у складі команда під керівництвом Карло Анчелотті змогла завоювати не лише титул чемпіонів Ла Ліги, але тріумфально виграти і Лігу чемпіонів, і Суперкубок Іспанії. У фіналі Ліги чемпіонів бланкос здобули перемогу над дортмундською Боруссією з рахунком 2:0 завдяки голам Дані Карвахаля та Вінісіуса Жуніора, забитим у другому таймі.

Цього літа Реал вирушив у турне США, де зазнав поразки в Ель Класіко проти Барселони (1:2), а також поступився Мілану (0:1). Однак завершили підготовку до сезону мадридці перемогою над Челсі з рахунком 2:1.

У майбутньому матчі проти Аталанти вперше за Реал може вийти зірковий новачок команди Кіліан Мбаппе, який пропустив усі товариські зустрічі. Також можливо, що свій дебют за клуб проведе молодий бразилець Ендрік.

Реал Мадрид п'ять разів у своїй історії вигравав Суперкубок УЄФА.

Аталанта

Аталанта записала у свою історію першу перемогу у єврокубках. Підопічні Джан П'єро Гасперіні несподівано розгромили Байєр із Леверкузена у фіналі Ліги Європи з рахунком 3:0 завдяки хет-трику нігерійського нападника Адемоли Лукмана. У Серії А Аталанта фінішувала на четвертому місці, незважаючи на невдалий початок сезону, що дозволило їм знову пробитися до Ліги чемпіонів.

Однак літо не обійшлося без втрат: через розрив хрестоподібних зв'язок практично весь сезон пропустить найкращий бомбардир команди Джанлука Скамакка. На його заміну клуб оперативно придбав форварда збірної Італії Матео Ретегі із Дженоа.

Літні товариські зустрічі показали, що Аталанта не в кращій формі: команда програла Санкт-Паулі (0:3) і Парме (1:4), а також зіграла внічию з АЗ Алкмаар (2:2).

Аталанта вперше в історії зіграє у матчі за Суперкубок УЄФА.

Особисті зустрічі

У сезоні 2020/21 Аталанта та Реал грали один з одним у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Тоді Реал на виїзді виграв 1:0, а вдома - 3:1.

Прогноз на матч Реал - Аталанта

Чи є якісь причини, щоб Реал не завоював черговий трофей? Офіційний матч, дебют Мбаппе, та титул для Андрія Луніна - буде красиво. Перемога підопічних Анчелотті за коефіцієнт 1.55.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 13 серпня 2024, 11:48 0

Британський боксер змінив поведінку після удару в ніс