Екс-гравець Динамо оцінив матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів

Решко сподівається на успіх киян

Легендарний у минулому захисник «Динамо» Стефан Решко ексклюзивно для Sport.ua розповів, чого чекає від київських футболістів у повторному сьогоднішньому поєдинку кваліфікаційного раунду з «Глазго Рейнджерс».

Тиждень тому в польському Любліні суперники розійшлися миром 1:1:

- Звичайно, прикро, що в Любліні динамівці пропустили в компенсований час. З іншого боку, коли б шотландці не врятувалися, то сьогодні б, можливо, дії киян були б скутими через бажання втримати переможний рахунок. Цим могли скористатися настирливі господарі. А так в Глазго все розпочинається з нуля. Звісно, дуже багато залежатиме від налаштованості. Шотландські команди завжди вирізняються бійцівською вдачею, боротьбою на кожному клаптику поля й важливо не поступатися їм в єдиноборства.

Як на мене, територіальна перевага за шаленої підтримки трибун буде на боці господарів. Ось чому гостям слід дорожити м'ячем, вміло додавати в інтенсивності, проявляти активність на флангах. До речі, в такому ключі кияни діяли в першому таймі в Любліні, коли відкрили рахунок й ще не реалізували два гольові моменти.

Сподіваюся, що сьогодні в ударі буде наш воротар Георгій Бущан, що вільно не почуватимуться крайні захисники господарів. На мій погляд, завдяки кращій зіграності в динамівців є шанс пройти далі.

Максим Коваленко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 20:50 12

13 серпня о 21:45 пройде матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі