Арі МОУРА: «Насамперед я задоволений грою усієї команди»

Гравець «Металіста 1925» поділився своїми враженнями від матчу проти «Полтави»

Гравець «Металіста 1925» Арі Моура поділився своїми враженнями від матчу проти «Полтави»:

- Дуже драматичний матч? Розкажи, які твої враження від цього поєдинку?

- Це був важкий матч для нас. Суперник діяв один в один проти нас і було складно. У них добре підібрана команда. У першому таймі ми контролювали гру, а в другому таймі трохи підсіли фізично через інтенсивний графік, який зараз маємо. Проте у підсумку перемогли, це футбол і я задоволений результатом.

- Ти гравець групи атаки, і це завжди чудово, коли вдається забити двічі та віддати гольову передачу. Ти задоволений своєю грою?

- Завжди добре забивати голи і мати можливість допомогти своїм товаришам по команді. Але я, у першу чергу, задоволений грою всієї команди.

- Як ти вважаєш, чому команда втратила перевагу у другому таймі?

- Як я вже казав, у другому таймі нам дещо не вдалася гра через ту кількість матчів, які ми зараз граємо. Але підсумковий результат дозволяє нам бути задоволеними грою.

- А за рахунок чого вдалося дотиснути суперника в екстратаймах?

- Ми працювали протягом тижня, готуючись до цього матчу. Ми знали, що це буде непростий суперник. І гра, дійсно показала, що нам потрібно було докласти максимум зусиль, що ми і зробили та здобули перемогу.

- Твій перший гол вийшов особливо ефектним: зміщення в центр під удар лівою і, власне, удар під дальню стійку - це твоя фірмова дія?

- Я зазвичай граю на цій позиції, а подібні дії є, швидше, властивими для гравців, які тут розташовуються. Я щасливий, що можу допомогти своїм одноклубникам. У нашій команді кожен гравець є важливим для змагань.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 22:23 2

Арсеній Батагов перейшов у турецький «Трабзонспор» з луганської «Зорі»