Беленюк розповів, чому не потиснув руку Гутцайту на зустрічі олімпійців

Вони не спілкуються

Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк розповів, чим планує займатися після завершення кар'єри, а також відреагував на відсутність привітання з завоюванням нагороди від очільника Національного олімпійського комітету Вадима Гутцайта.

- Ви на Олімпіаді символічно завершили карʼєру. Вже зі спортом сторінка назавжди закрита?
- В якості професійного спортсмена - так. А так, спорт буде у моєму житті, я думаю, назавжди. Підтримка своєї спортивної форми, підтримка українських атлетів - це буде в будь-якому випадку в моєму житті, нікуди не подінеться.

- Яким бачите свій розвиток після завершення карʼєри?
- Зараз важко щось прогнозувати, зважаючи на те, що відбувається в нашій державі. Єдине, що мене зараз турбує - закінчення цієї війни нашою перемогою, мир на наших умовах та сильні гарантії безпеки для України. Тоді вже можна буде бачити (щось). Планувати зараз, коли кожного дня може прилетіти у твій будинок якась ракета, достатньо складно.

- Ми бачили, що Гутцайт вас не привітав з медаллю. Ви сьогодні не привіталися з ним. Є у вас зараз якесь напруження, конфлікт з ним?
- З приводу того, що він мене не привітав, в цьому немає нічого дивного. Ми не спілкуємося. Ось і все, - сказав Беленюк.

Зазначимо, що Жан Беленюк був кандидатом у президенти НОК, але програв на виборах Гутцайту.

Володимир Клепач Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 06:23 10

Шахтар втратив очки, зазнавши несподіваної поразки від Полісся