КАРРАГЕР: «У Ліверпуля є реальні шанси виграти Лігу чемпіонів»

Легенда «Ліверпуля» – про очікування від команди Арне Слота

Легендарний екс-захисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер поділився очікуваннями від виступів «Червоних» у новому сезоні під керівництвом Арне Слота:

«Ми перебуваємо в такому становищі, коли всі здивовані і задоволені тим, що «Ліверпуль» провів такий гарний сезон торік після невдалого, але в «Ліверпулі» зібрано одних із найкращих гравців у Європі.

Ми привели хорошого тренера, і я впевнений, що ми приведемо одного або двох футболістів, у нас великий склад. Я не згоден з ідеєю, що у «Ліверпуля» є рік на перерву, щоб дати наставнику освоїтися.

За моїх часів ми так і чинили: щоразу, коли приходив новий фахівець - йому давали п'ятирічний план. По-моєму, такого не відбувається в інших успішних клубах, таких як «Челсі», «Манчестер Юнайтед» або «Манчестер Сіті».

Звичайно, тренер повинен отримати час на адаптацію, але я хочу, щоб ми кидали виклик на всіх фронтах, ми - «Ліверпуль». У нас є реальні шанси виграти Лігу чемпіонів, і в цьому полягає тиск, який чинить керівництво клубу. Я просто хочу, щоб ми боролися за все. За Юргена Клоппа ми вигравали не все, але ми боролися».

Раніше Каррагер назвав претендентів на чемпіонство в АПЛ.

Олег Дідух Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 06:23 11

Шахтар втратив очки, зазнавши несподіваної поразки від Полісся