Закінчився контракт. Тренерський штаб Ротаня припинив співпрацю з УАФ

Фахівець працював із молодіжною збірною шість років

Закінчився контракт головного тренера олімпійської збірної України Руслана Ротаня та його тренерського штабу. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

Зазначимо, що Ротань був призначений головним тренером молодіжної збірної України 28 грудня 2018 року. Під його керівництвом команда вийшла в півфінал чемпіонату Європи 2023 і вперше в історії незалежної України зіграла на Олімпійських іграх.

За цей час під керівництвом Руслана Петровича молодіжна збірна України провела 47 матчів. Також під керівництвом тренерського штабу Руслана Ротаня олімпійська збірна України зіграла 11 матчів. Ще одного разу Руслан Ротань зі своїми асистентами був виконувачем обов'язки головного тренера національної збірної України.

15 футболістів, що дебютували в молодіжній збірній, коли її очолював Руслан Ротань, уже зіграли в національній команді. Причому дев'ять із них були у складі збірної України на Євро-2024.

Під час роботи в збірних України до тренерського штабу Руслана Ротаня входили Василь Кардаш, Олександр Мелащенко, Віталій Рева, Сергій Кравченко, Олексій Чистяков, Євген Баришніков та Євген Гресь.

Раніше Ротань попрощався з олімпійською збірною України з футболу.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 17:10 4

Але у клубі вирішили продовжувати

Коментарі