Піде легенда? Унікальний гравець збірної США висловився про фінал кар'єри

Кевін Дюрант – про своє майбутнє

Легкий форвард збірної США Кевін Дюрант, який на клубному рівні захищає кольори клубу НБА «Фінікс», поділився думками про можливе завершення своєї кар'єри.

«У міру того як я стаю старшим, а ліга - молодшою, я все частіше замислююся про завершення кар'єри. Я не думаю про це постійно, але ця думка безумовно присутня в моїй свідомості. Чесно кажучи, я не знаю, чим буду займатися. У мене багато інтересів, і я, безумовно, хочу залишатися в спорті, продовжувати займатися благодійністю на батьківщині і працювати з мамою.

Я просто хочу розслабитися і подивитися, що станеться. За останні 16-17 років ми побудували багато чого, що може протриматися деякий час. Мені потрібно сісти і подумати, чого я дійсно хочу, коли закінчу грати в баскетбол. Це буде величезний перехід. Майже 30 років моє життя було зосереджене навколо баскетболу.

У мене не було іншого способу життя, окрім цього, тому я хочу мати час і простір, щоб справді вийти з цієї матриці та зрозуміти, хто я як особистість, а потім зробити крок у щось нове. Не думаю, що я часто говорив про це [мамі]. Ми говоримо про те, чим я хочу займатися, що мене цікавить», - розповів Дюрант.

35-річний Кевін Дюрант у складі збірної США на Олімпіаді 2024 у Парижі став володарем четвертої золотої олімпійської медалі.

Юрій Остроумов Джерело: Reddit NBA
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 06:05 1

13 серпня о 21:45 відбудеться повторний матч 3-го раунду кваліфікації ЛЧ