Промоутер Ф'юрі розповів, через що Тайсон не нокаутував Усика у 8-му раунді

Британський боксер змінив поведінку після удару в ніс

Френк Воррен, промоутер британського боксера Тайсона Ф'юрі, розповів, через що його клієнт не нокаутував українця Олександра Усика у 8-му раунді:

«В кінці 7-го раунду я та інші відчули, що Тайсон підбирається до Усика і може його нокаутувати в наступному раунді. Але Усик упіймав його цим ударом у ніс, і це ніби змінило поведінку Тайсона в бою. Я ніколи не бачив такого раніше, але Тайсон постійно торкався рукавичкою цієї області обличчя. Це, очевидно, турбувало його. І потім у нього був справді поганий раунд, через який він пройшов завдяки своєму характеру.

Потім він поступово повернувся до поєдинку і виграв останній раунд. Це був дуже близький бій. Минулого разу був чудовий поєдинок, але зараз вони знають один одного, тож буде дуже цікаво. Буде бій двох характерів».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій реванш відбудеться 21 грудня.

Дмитро Вербинський Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 серпня 2024, 18:05 0

Давід Алаба та Арда Гюлер можуть продовжити кар'єру в чемпіонаті Туреччини