Легенда Ліверпуля назвав першого кандидата серед тренерів АПЛ на звільнення

Роббі Фаулер – про перспективи Еріка тен Хага з «МЮ»

Колишній нападник «Ліверпуля» і збірної Англії Роббі Фаулер висловив думку щодо перспектив головного тренера «Манчестер Юнайтед» Еріка тен Хага в новому сезоні, який манкуніанці відкрили поразкою по пенальті від «Ман Сіті» в матчі за Суперкубок Англії.

«Ерік тен Хаг не виграє Прем'єр-лігу в цьому сезоні, але у тренера «Манчестер Юнайтед» є непогані шанси посісти перше місце в гонці на звільнення. Тільки у Едді Хау більше шансів першим розлучитися зі своїм клубом - і то тому, що тренер «Ньюкасла» може стати новим тренером збірної Англії, я б зробив на це пристойну ставку.

«Юнайтед» почне Прем'єр-лігу з домашнього матчу проти «Фулхема», який транслюватиметься по телевізору в п'ятницю ввечері. І з того моменту, як суддя дасть перший свисток, нідерландець опиниться під пильнішою увагою, ніж будь-який інший тренер в Англії.

Давайте будемо чесними, вотум довіри, який тен Хаг отримав від нового власника «Юнайтед» сера Джима Реткліффа цього літа, має більше дірок, ніж протікаючий дах «Олд Траффорд». Серу Джиму знадобилося так багато часу, щоб вирішити залишити, а не звільняти його, що Ерік поїхав у відпустку!

Згодом було оголошено, що тен Хаг підписав новий контракт. Але якщо прочитати вказане дрібним шрифтом, виявиться, що «Юнайтед» просто активував пункт про продовження до 2025 року, який передбачала наявна угода. Навряд чи це можна назвати гучним схваленням», - написав зокрема Фаулер у своїй колонці в The Mirror.

Юрій Остроумов Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 12 серпня 2024, 18:34 50

Володимир Дубинський повідомив про сенсаційне рішення