Ашур розкрив секрет сенсаційної перемоги Полісся над Шахтарем

Головний тренер житомирян навчив команду домінувати, коли вона страждає

Головний тренер житомирського «Полісся» Імад Ашур розкрив секрет сенсаційної перемоги команди над донецьким «Шахтарем» (1:0) у матчі 2-го туру Української Прем'єр-ліги:

«Я не можу сказати, що станом на ранок 12 серпня ми встигли щось проаналізувати. Процес аналізу триває. Це якщо ми говоримо про професійний аналіз нашим штабом. Після гри вчора було ментальне виснаження. Було важко спати, я нещодавно прокинувся і на аналіз ще не було часу.

Але ми не зможемо всю гру намагатися нав'язувати те, що ми хочемо. Це нормально, бо цьому заважатимуть дії суперника. Також важливу роль відіграє і наш фізичний стан. Вчора він дав про себе знати, але у першому таймі було багато епізодів, де хлопці робили те, про що ми говорили. Ми розуміли, що супернику це дуже не подобається. У другому таймі контекст трохи змінився, нам довелося намагатися домінувати, але вже за іншої гри, ближче до наших воріт. Коли я прийшов у клуб, я казав, що нам треба навчитися домінувати, коли ми страждаємо. Це можливо.

І вчора ці два фактори далися взнаки. Перший: це коли ми нав'язали те, що хотіли супернику. Другий: коли суперник почав нав'язувати свою гру через те, що ми в пошуку своїх оптимальних кондицій, то ми з честю відстраждали та перемогли».

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 06:05 1

13 серпня о 21:45 відбудеться повторний матч 3-го раунду кваліфікації ЛЧ

Коментарі