Стала відома доля клубу Першої ліги після ліквідації Прометея

Чернівецька Прометея готується до сезону в штатному режимі

Президент СК «Прометей» з Дніпра Володимир Дубинський повідомив, що клубні волейбольні та баскетбольні команди, які в останні роки були на видноті в Україні, припиняють існування.

Нагадаємо, що саме фірми власником яких є Дубинський є головними спонсорами й першолігової футбольної «Буковини», яка цього сезону збирається завоювати путівку до УПЛ.

Як стало відомо Sport.ua, наразі існуванню «Буковини», котра 12 серпня здобула право виступати в третьому попередньому раунді Кубка України, ніщо не загрожує. Команда готується до сезону без змін. Багато важить те, що в «Буковини» ще є сім спонсорів, які дислокуються в Чернівцях. І навіть якщо Володимир Дубинський раптом втратить інтерес до футболу, то «Буковина» все одно залишиться на плаву. От тільки про амбітні плани, мабуть, доведеться забути.

Нагадаємо, що 12 серпня власник «Буковини» Володимир Дубинський повідомив, що Департамент стратегічних розслідувань Україні провів обшуки в СК «Прометей», «Академія Прометей» та їхніх спортивних підрозділах. Після цього власник спортивних клубів повідомив про те, що припиняє фінансування волейбольного та баскетбольного клубів.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 серпня 2024, 10:43 13

Сергій Чоботенко вже вибачився перед Валерієм Бондарем