У Кривбасі оцінили негарний вчинок Вернидуба після розгрому від Карпат

Володимир Баєнко стверджує, що конфлікт був спричинений словами Лупашка

У неділю, 11 серпня 2024 року, відбувся матч 2-го туру Української Прем'єр-ліги між львівськими «Карпатами» та «Кривбасом». Перемогу з рахунком 3:0 здобули господарі поля.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Після гри головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб не потиснув руку своєму опоненту Владиславу Лупашку, чим викликав обурення вболівальників.

Генеральний директор криворізького клубу Володимир Баєнко прокоментував дії наставника команди:

- Дивіться, у кожної дії є своя причина і ця ситуація не є винятком. Зараз Владислав Лупашко робить вигляд, що нічого не відбулося і Юрій Миколайович його не помітив, але він прекрасно знає, що це не так. Вернидуб - емоційний тренер, але тут емоції ні до чого. Це нормальна реакція на слова та дії штабу «Карпат» під час матчу. Особливо на епізод, який стався після третього голу. Я впевнений, що Юрій Миколайович гідний поваги: і за те, чого він досягнув у футболі, і за його чітку громадянську позицію. А ось декому ще треба багато чого доводити у футболі, хоча ніякі досягнення і статус нікому не дозволяють себе так поводити.

- Так а що сказали Лупашко та його штаб після третього голу «Карпат»?

- Я зараз не буду повторювати ці слова, бо пристойного в них мало.

- Чи передбачені якісь штрафи за порушення процедури рукостискання тренерів? Якщо так, то заплатить Вернидуб чи клуб візьме обов'язки на себе?

- Чесно кажучи, я не володію інформацією про штрафи, але навіть якщо вони будуть, то клуб візьме все на себе. Адже тут питання не про регламент, а про повагу і гідність.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 серпня 2024, 23:25 7

Наставник донецького клубу провів прес-конференцію після фіаско у матчі з житомирянами

Коментарі