ОФІЦІЙНО. Жива легенда Барселони оголосив про відхід із команди

Сержі Роберто виступив із публічним зверненням

Іспанський захисник Сержі Роберто, який є вихованцем структури «Барселони» і всю свою кар'єру присвятив «блауграні», офіційно повідомив про відхід із каталонського колективу

«Уболівальники «Барселони»! Настав час подякувати вам за той шлях, що ми пройшли разом.

Моя історія в «Барсі» почалася, коли мені було 14 років. Я здійснив мрію носити футболку «Барселони», пройшовши через «Ла Масію», де я провів свої найкращі підліткові роки і засвоїв усі цінності клубу. Я виріс як гравець і, перш за все, як людина, завів друзів на все життя.

11 років у першій команді були сповнені особливих моментів і вражень, від дебюту до капітанської пов'язки і завоювання всіх можливих титулів. Я ділив роздягальню зі своїми кумирами і тренерами світового рівня - це справжній привілей.

Я йду з почуттям гордості за те, що 18 років віддавав усього себе, ставив інтереси команди понад свої власні. Я пишаюся тим, що був капітаном у клубі свого життя. Дякую клубу, всім співробітникам і вболівальникам за те, що ці 18 років стали найкращою подорожжю з можливих. Зрештою, дякую моїй родині за те, що завжди були поруч, адже без вас усе це було б неможливим. Уперед, «Барса», - назавжди», - заявив Роберто у відеозверненні.

Юрій Остроумов Джерело: Mundo Deportivo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 серпня 2024, 07:35 1

Львівська команда розгромила суперника із Києва з рахунком 4:0