Вилетіло плече. Лучкевич розповів про свій стан після травми

Футболіст Колоса отримав пошкодження під час матчу УПЛ проти Інгульця

Наприкінці матчу 2-го туру УПЛ між командами «Колос» та «Інгулець» (0:0) стався епізод, який викликав легкий шок на трибунах.

Рухаючись з м'ячем правою бровкою, півзахисник ковалівців Валерій Лучкевич несподівано впав на газон, зойкнувши від болю. Цьому передував ігровий момент, у якому гравець виконував підкат і саме тоді відчув дискомфорт у плечі. Однак невдовзі сильний біль не дозволив йому продовжити гру, і через мить над ним вже схилились клубні лікарі.

Як виявилось, у Лучкевича «вилетіло» плече. Від больового шоку футболіст «Колоса» скрикував, а через кілька хвилин, підвівшись з газону, у супроводі медперсоналу залишив ігровий майданчик.

28-річний футболіст Валерій Лучкевич розповів для Sport.ua про те, що трапилося:

«Подібне в моїй кар'єрі сталося вперше. Буквально через 3-5 хвилин після того, як я залишив поле, плече раптом саме стало на місце. Завдяки знеболюючому вночі спав нормально. А сьогодні у Києві було зроблене МРТ, результат якого визначить характер пошкодження.

Чи є ще больові симптоми? У вільному положенні руки плече не турбує, але коли її підіймаю, то біль дає про себе знати. Втім, сподіваюсь, що до наступного матчу з «Чорноморцем» встигну відновитись. Принаймні, до гри готуюсь».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 11 серпня 2024, 04:23 1

Гено Петріашвілі з Грузії став олімпійським чемпіоном у категорії до 125 кг