Тренер Богачука жорстко розкритикував суддів бою з Ортісом

Менні Роблес розчарований

Менні Роблес, тренер Сергія Богачука (24-2, 23 KO), прокоментував суперечливу поразку українця в бою за статус тимчасового чемпіона світу WBC проти американця Вірджіла Ортіса (22-0, 21 KO).

«Я однозначно розчарований. Я давно займаюся цією справою. Я просто продовжу і скажу те, що думаю. Сподіваюся, у мене не буде проблем із комісіями, суддями, WBC або так званими «санкціонуючими органами». Я втомився від цього лайна, яке повторюється знову і знову, від того, як несправедливо вони можуть ставитися до бійців. Боксери ставлять на карту свої життя і все, що у них є, щоб дійти до цього етапу.

Я не знаю, куди, чорт забирай, дивилися ці судді. І ніхто не змушує їх відповідати за це. Інтерв'ю беруть у бійців, менеджерів, промоутерів, у всіх, крім суддів. Вони просто йдуть додому, і ніхто їм нічого не говорить, ніхто нічого не питає, ніхто не ставить їх у незручне становище. Я вірю, що це потрібно припинити. Вони повинні нести відповідальність», - сказав Роблес на пресконференції після бою.

Зазначимо, що в 1-му і 8-му раундах Ортіс побував у нокдауні.

За підсумками 12 раундів двоє з трьох суддів віддали перевагу американцеві: 113-113, 114-112, 114-112 на користь Ортіса.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 серпня 2024, 07:44 1

Майкл вважає, що в Баколе немає шансів проти українського боксера

Коментарі