Відомий екс-гравець Шахтаря завершив кар'єру та став агентом у Шаблія

Томаш Хюбшман цього літа вирішив повісити бутси на цвях

Поточне літо стало останнім в ігровій кар'єрі екс-півзахисника «Шахтаря» та збірної Чехії Томаша Хюбшмана.

42-річний ветеран, який після відходу з табору «гірників» у 2014 році виступав за чеський «Яблонець», вирішив завершити виступи на полі та сфокусуватися на агентській діяльності.

Зазначається, що Хюбшман формально переходить працювати у спортивну агенцію Pro Star Agency, яку курує відомий український агент Вадим Шаблій. У той же час Хюбшман планує продовжувати тісну співпрацю з «Яблонецем» у спортивному відділі клубу, проте конкретну роль екс-футболіста буде визначено пізніше.

«Роки в «Яблонеці» втекли як вода, ми пережили чудові часи, двічі грали в основній сітці єврокубків, кілька разів потрапляли до трійки найкращих, грали у кількох фіналах Кубка Чехії. Це був гарний період, але час не зупинити. Тепер переді мною стоїть новий виклик: я передам свій досвід молодим гравцям, щоб вони могли побудувати успішну та довгу кар'єру. Я також радий, що ми з паном Пельтою (один із керівників «Яблонеця» - прим. ред.) порозумілися як у 2014 році, коли я залишив донецький «Шахтар», так і зараз із моєю новою роллю у футбольному середовищі», - сказав Хюбшман.

Нагадаємо, Томаш Хюбшман виступав за «Шахтар» із 2004 по 2014 роки. Зіграв за «помаранчево-чорних» 285 офіційних поєдинків, у яких відзначився 10 забитими м'ячами та 7 асистами.

Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 серпня 2024, 15:18 0

Поєдинок відбудеться 11 серпня о 18:00 за Києвом