Ліверпуль – Севілья. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок відбудеться 11 серпня о 19:00 за Києвом

11 серпня на «Енфілді» пройде товариський матч, в якому Ліверпуль зустрінеться з Севільєю. Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Ліверпуль

Команда точно завершила епоху, причому велику. Навряд Юрген Клопп потіснив Боба Пейслі для мерсисайдців, але розмістився в місцевому пантеоні десь поруч із великим попередником. Німець виграв усе, що можна, і наостанок видав хороший сезон, повернувши підопічних на третє місце у Прем'єр-Лізі та роздобувши Кубок Ліги. Але, як і анонсував сам фахівець, влітку він пішов, очевидно, взявши участь до цього у виборі наступника - ним досить несподівано став Арне Слот, якого, по суті, викупили у Фейєноорда. При цьому серйозних кадрових кроків керівництво проекту не робили, зберігши обойму. І не дивно, що зіграний колектив розпочав збори з перемог над такими суперниками, як Бетіс та навіть Арсенал.

Севілья

Клуб міг провалити ще позаминулого сезону, але тоді вже навесні черговим тренером став Менділібар, і навіть за таких умов він примудрився взяти фірмовий турнір іспанців - Лігу Європи. Але в наступній темпораді і цей наставник не затримався, як і його наступники. У результаті нервьйоненсе закінчили на скромному, 14-му місці. Звісно ж, улітку змінився наставник - ним став Гаїска Пім'єнта, який підняв та утримав у Ла Лізі скромний Лас-Пальмас. Вийшло поповнити склад досить статусних новачків - Еджуке, Локонга, Сауль Ньігес, Іхеаначо. А за забивного, на рівні Сегунди, Пеке, виклали 4 мільйони Расінгу, і за стільки ж викупили половину прав за Агум Інтеру. Хоча залишається режим економії, добре, що Фенербахче не пошкодував під 20 мільйонів за Ен-Несірі. І поступово, погано розпочавши збори, Біла Андалусія почала перемагати.

Статистика особистих зустрічей

У фіналі Ліги Європи-2016 англійці зненацька поступилися 1:3. А восени наступного року у груповому етапі клуби видали нічиї в обох поєдинках. Більше того, у 2019 році нервьйоненсе перемогли 2:0.

Прогноз на матч

Букмекерські контори не вірять у іспанців. Вони начебто додали, але й червоні теж. Господарі виграють на Енфілді при форі -1 гол (коефіцієнт

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 серпня 2024, 02:41 0

Тренер Зорі прокоментував мінімальну перемогу над одеситами у 2-му турі УПЛ