Ірина КОЛЯДЕНКО: «Хочу присвятити срібло місту-герою Ірпінь»

Спортсменка здобула срібло

Українка Ірина Коляденко здобула срібло у вільній боротьбі на Олімпіаді-2024. Спортсменка прокоментувала своє досягнення, яке присвятила місту Ірпінь.

«Якби до Олімпіади сказали, що буде срібло, то було б інакше... Тоді просто хотілося медаль, а тут я приїхала і зрозуміла потенціал, хотілося золото. Японка у фіналі була не сильнішою за вчорашніх суперниць, але, напевно, мене на два дні не вистачило. Вистачило на один день. Психологічно не витримала, бо фізично я їй не поступаюся. Морально я відчула, що не можу включитись, не можу дотерпіти».

«Була ще ця пауза на 3-4 хвилини, і я відчула, що м'язи, можна сказати, охолоджуються. Таких ситуацій у мене ще не було - фінал Олімпіади і така пауза. Я відставала від японки по тактиці».

«Що далі? Відпочиватиму, багато часу була на зборах. Тепер хочу побувати вдома та подумати, чим займатися. Вдячна всім за підтримку. Хотіла вичавити максимум. Присвячую медаль нашому місту-герою Ірпінь. Люди, які пережили окупацію... Скільки зруйновано життів, скільки смертей, скільки будинків зруйновано, зокрема і мій».

«Хотілося б трохи їм підняти настрій цією медаллю», - сказала Коляденко.

Іван Зінченко Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 10 серпня 2024, 16:37 4

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня

Коментарі