Безгольове протистояння у Ковалівці. Колос зіграв унічию з Інгульцем

Команди поділили очки

У поєдинку 3 туру Української Прем'єр-ліги зустрілися «Колос» та «Інгулець». Ковалівці розпочали новий чемпіонат із нічиєї у матчі проти «Оболоні» (2:2), а петровська команда програла «Зорі» (1:2), пропустивши вирішальний гол у компенсований час.

На початку зустрічі ковалівці більше володіли м'ячем, але грамотні дії футболістів «Інгульця» не давали можливості господарям поля наблизитися до штрафного майданчику петрівців. Підопічні Василя Кобіна грали другим номером та періодично намагалися відповідати своїми контратаками. Перший небезпечний момент у матчі відбувся після навісу зі штрафного. М'яч заметушився біля воротарського «Інгульця», але ніхто з ковалівців не зміг зробити завершальний удар. За підсумками цього епізоду арбітр довго радився з відеоасистентом щодо можливого пенальті (Паламарчук зіграв у ногу суперника), а потім сам побіг дивитися відеоповтор. Для петрівців ситуація закінчилася без наслідків: арбітр зафіксував офсайд у Велетня.

Гості цілком упевнено справлялися з набігами опонентів, а наприкінці тайму самі заволоділи перевагою. І петрівці створили кілька гострих моментів. Особливо похвилюватися шанувальників «Колоса» змусив сильний удар Волохатого із центру штрафного майданчика, з яким у стрибку впорався Пахолюк.

Друга половина зустрічі розпочалася з небезпечного моменту біля воріт господарів поля. Атака «Інгульця» завершилася прострілом П'ятова на Волохатого, і м'яч від ноги Цурікова ледь не залетів у кут воріт. Петрівці заграли впевненіше, і вже не віддавали перевагу суперникам. Чудову нагоду для взяття воріт втратив Козак. Форвард прийняв м'яч у куті штрафного майданчика і пробив повз голкіпера, але свою команду врятував Бурда, який опинився в потрібному місці.

Надалі команди обмінювалися атаками, але у їхніх діях проглядалася обережність. Вирвати перемогу для «Колоса» міг Топалов, який не зумів переправити м'яч у ворота після прострілу Цурікова. Кінцівка поєдинку затьмарилася двома вимушеними замінами: через пошкодження зустріч не змогли завершити Мисик у «Інгульця» та Лучкевич у господарів поля.

У наступному турі «Колос» та «Інгулець» проведуть виїзні матчі: ковалівці зустрінуться з «Чорноморцем», а підопічні Кобіна зіграють із «Поліссям».

Українська Преи'єр-ліга. 2-й тур.

«Колос» - «Інгулець» - 0:0

Попередження: Бурда (41)

«Колос»: Пахолюк, Цуріков, Бондаренко, Бурда, Лучкевич (Поправка, 94), Харатін (Демченко, 70), Оріховський, Алефіренко (Топалов, 62), Гагно, Велетень (Криворучко, 81), Салабай (Безбородько, 62)

«Інгулець»: Паламарчук, Мельничук, Малиш, Шершень, Дубілей, Петько (Лісняк, 67), П'ятов, Волохатий (Резепов, 89), Богунов (Мисик, 67; Пушкарьов, 78), Білоцерковець, Козак (Чабан, 89)

Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків)

Стадіон «Колос» (Ковалівка)

Наші оцінки:

Заміни «Колоса»: Топалов - 5,5; Безбородько - 5,0; Демченко - 5,5; Криворучко - б/о; Поправка - б/о.

Заміни «Інгульця»: Лісняк - 5,5; Мисик - б/о; Пушкарьов - б/о; Чабан - б/о; Резепов - б/о.

КОЛОС - ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 серпня 2024, 08:00 1

Іспанський клуб програв англійському «Ньюкаслу» з рахунком 4:0

Коментарі