Екстренер Вереса оцінив жахливу помилку голкіпера Динамо Нещерета

Юрій Вірт – про курйозний пропущений м'яч воротарем киян

Колишній воротар збірної України та «Шахтаря» Юрій Вірт ексклюзивно для Sport.ua проаналізував грубу помилку кіпера «Динамо» Руслана Нещерета у поєдинку 2-го туру чемпіонату УПЛ з «Вересом» (2:1), яка призвела до пропущеного голу:

- Була банальна передача, як то кажуть, в нікуди від воріт рівнян. Нещерет міг спокійно дочекатися, поки м'яч потрапить до штрафного майданчика й зафіксувати його. Але кіпер чомусь вирішив вибігти за межі штрафного й зробити пас одному з партнерів. Це було елементарно прогнозована ігрова ситуація й, мабуть, оця легкість й призвела до втрати концентрації. Нещерет не влучив по центру м'яча, не обійшлося без кіксу й м'яч від футболіста рівнян, що набіга,в покотився в порожні ворота.

Це навіть не груба, а просто дитяча помилка кіпера, яка може статися лише раз в його кар'єрі. Але, звісно, від цього динамівцям не легше. Адже після пропущеного м'яча поєдинок в Рівному вже перестав бути для них приємною прогулянкою. Хоча окрім цього нещасного випадку до Руслана в одноклубників не повинно бути претензій. Ба більше, й польові гравці гостей були не безгрішні, не реалізувавши з півдюжини гольових моментів.

Що б я порадив молодому воротареві? Проаналізувати допущений промах й забути про нього. Це все було вчора, а на сьогоднішньому тренуванні постаратися ще з більшою вимогливістю ставитися до виконання своїх обов'язків й доводити тренерському штабу, що ти достойний захищати пост №1 своєї команди, - розповів Вірт, який ще додавно очолював рівненський «Верес».

Раніше голкіпер «Динамо» Руслан Нещерет прокоментував свою помилку у грі проти «Вереса».

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 10 серпня 2024, 12:47 6

Українець програв у втішній сутичці і не буде змагатися за медаль

Коментарі