Катерина ПАВЛЕНКО: «Що наплутала? Зробила замість другого раунду третій»

Українська бі-гьорл прокоментувала свій виступ на Олімпіаді 2024

Українська бі-гьорл Катерина «Kate» Павленко розповіла про причини поразки у чвертьфіналі та поділилась емоціями від дебюту на Олімпіаді.

«В мене було все нормально до цього батлу. І наче я задумала раунди, що робитиму, але в один момент все наплутала. Через це почала переживати у моменті, не змогла розслабитися і відпустити. Але в цілому дівчина потужна, і я теж. Просто трішки не змогла нормально зібратися. І, як я сказала, моя ціль була знаходитися тут, і дуже щаслива навіть зараз. Все супер, класна. Рада всьому.

Що саме наплутала? Зробила замість другого раунду третій. Фішки з третього зробила в другому і потім не змогла згадати, що хотіла в останньому раунді. Тому у третьому раунді був фрістайл. Думаю, камон, Катерино, що там наступне. Повертаюся до свого тренера, кажу: «Підкажи». А він мені на телефоні показує фішки, які я тільки що зробила. Думаю, красава, але я вже це зробила. І через те, що можна лише на одну секунду повернутися, щось зробити - це не спрацювало. Ну що ж, так буває. Але я не здавалася, думала, що щось вийде, і щось виходило. Був не повністю блекаут. Станцювала в музичку - не зовсім пішло.

Чи є розчарування? Трішки так. Бо я думала, що і цю дівчину переможу, був такий настрій. Але не пішло. Нормально, трапляється. Були фаворитки, які могли потрапити на Олімпіаду, а тут я ввірвалася, відчинила двері, кваліфікувалася і в топ-8 найкращих бі-гьорлз. Пишаюся собою.

Що далі? Розвиватися, танцювати брейк. Їхати на інші змагання, судити, давати якісь майстеркласи. Лос-Анджелес? Сподіваюся, що вони щось змінять та включать брейкінг у програму».

У дебютному чвертьфіналі Олімпіади українка зійшлась у протистоянні з китаянкою 671. Перший раунд плей-оф складався з трьох батлів, за підсумком яких визначалась переможниця раунду. В усіх трьох батлах судді віддали перевагу китайській спортсменці з загальним результатом за балами - 7:20.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 10 серпня 2024, 13:25 2

Українець здолав Ібрагіма Чефтчі з Туреччини

Коментарі