Артем ДОВБИК: «Рома – правильний клуб для мене»

Український форвард – про вибір нового клубу

Форвард збірної України Артем Довбик в інтерв'ю італійським ЗМІ пояснив, чому вирішив перейти в «Рому»:

«Я ухвалив рішення перейти в «Рому» після розмови з Деном Фрідкіним (власником «Роми», - прим.). Він справив на мене хороше враження, змусив мене відчути себе важливим, розповівши мені, чого він від мене чекає. Але я також говорив з Де Россі та Гізольфі (спортивний директор «Роми», - прим.). Раніше я ніколи не розмовляв із власниками клубу, і це було важливо. Вони пояснили мені довгостроковий проект. Я вірю в них, а вони - в мене. «Рома» багато інвестує, клуб хоче робити велику справу. Я знаю, що майбутнє буде світлим.

«Рома» - це правильний клуб для мене, у нього є амбіції та голод. А ще тут є хороший стадіон, чудове місто та фантастичні вболівальники. Я був у Римі лише один раз, під час чемпіонату Європи у 2021 році. Але це був період коронавірусу, та і я ж був у збірній - за три дні побачив небагато, скоро надолужу.

Цілі на сезон? Усі знають, наскільки важливе дербі - як для вболівальників, так і для клубу. Можу лише обіцяти, що докладу всіх зусиль, щоб виграти цей матч. У мене в голові вже є кілька голів, які потрібно забити, але я не говоритиму про них. Ми повинні повернутися до Ліги чемпіонів. Це дуже важлива мета, якої потрібно досягти за будь-яку ціну. «Рома» відсутня в цьому турнірі занадто довго».

Раніше Довбик пояснив, чому не відбувся його трансфер в «Атлетіко» Мадрид.

Олег Дідух Джерело: La Gazzetta dello Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 серпня 2024, 16:15 19

Між іграми Ліги чемпіонів кияни вирушили до Рівного для старту у Прем'єр-Лізі

Коментарі